FEEST- 20 jaar de Wonne Glanerbrug

Dankviering en een gezellige middag met hartelijke ontmoetingen.

Artikel in de Grensstreek

In de Grensstreek van 31 oktober 2019 staat een stukje over ons jubileum:

Coaching met schapen - inachange bedankt!

Samenwerken: een hele kunst. Wat een fijne manier om iets over jezelf te ontdekken.

Smoothie workshop op de Methoeve 10 juli 2019

Smoothie workshop, mogelijk gemaakt door 'event creator' via de Beursvloer Enschede 2019. Wat een fijne manier om mensen te bedanken die verbonden zijn met de Wonne Glanerbrug en ons geregeld ondersteunen.

Beursvloer 22 mei 2019

Bijzonder evenement: wij hebben genoten van de sfeer van mensen die zich belangeloze inzetten voor een betere samenleving.

NL Doet 16 maart 2019

NLdoet klussendag 12 maart 2018?

Op zaterdag 12 maart hebben we een NLdoet klussendag gehouden. Anja heeft ons aangemeld, en reclame gemaakt, en zo waren we met z'n tienen aan het (schilder)werk die dag. De keuken en het lokaal zijn er weer van opgeknapt.

10 januari 2017: Poes Simba overleden

Begin 2000 hebben we Simba opgehaald uit het asiel in Enschede. Simba was ongeveer 3 jaar oud, en had 3 mislukte plaatsingen achter de rug. De mensen van het asiel waren er heel blij mee dat ze een plek kreeg. En dat kreeg ze, een plek. Niet alleen in ons huis, maar ook in ons hart. Ondertussen is Simba oud en doof geworden, en ging het lopen steeds moeilijker. Toch bleef ze komen om geaaid te worden. Zo lang het ging. Maar nu ging het niet meer. Simba is ingeslapen, 20 jaar oud.